Wij zijn Vacature Makelaar

Het begon allemaal vanuit de wens om iedereen met recruitment te kunnen helpen, dus zowel ondernemers met grotere budgetten als ondernemers met een klein recruitment budget. Zowel ondernemers met ervaring in recruitment als ondernemers die wellicht nog wat ondersteuning kunnen gebruiken. We zijn een verbindingsplatform waarin werkgevers verbonden worden aan kandidaten en andersom.

Hiermee hebben we in potentie een allmarket verbindingsplatform gemaakt waarin stagiaires hun stages vinden, waarin werkgevers hun werknemers vinden en waarin zelfstandigen verbonden worden aan het volgende project!

Waarom zijn we er?

We zijn er omdat niet alle werkgevers geholpen werden met het vinden van een nieuwe werknemer, we zijn er omdat niet alle scholen succesvolle stagemarkten bieden, we zijn er om de medemens in haar carrière-pad te verbinden en de kansen hierin te vergroten door de connectie te faciliteren.

Voor wie zijn we er?

We zijn er voor jongeren en volwassenen die een stage, baan, bijbaan of een project zoeken. & we zijn er voor iedereen die een van deze zaken aan de ander kan bieden! 

Ons team

Recruitment Partner

Sander van der Zwaan

Sander is een van de meest ervaren Recruitment Managers die we bij grotere organisaties en projecten kunnen inzetten. Als Recruitment Manager kan hij het recruitment vanaf 0 opbouwen en een slimme strategie uitzetten.

Tevens is Sander ook in te zetten voor Executive recruitment. Sander adviseert en ondersteunt management, directies en aandeelhouders bij het invullen van kritische leiderschapsposities in verschillende branches.
Oprichter

Martijn Bosman

Mensen bij elkaar brengen, meer bereiken in minder tijd en vooral de mensen het zelf laten doen waren en zijn een van mijn drijfveren om Vacature Makelaar te manifesteren. 

Zodra wij het uitmuntend doen hebben werkgevers en kandidaten minimale ondersteuning nodig met het matchen van hun behoeften en wensen. Hiermee denken we de meerwaarde kunnen brengen die de competitieve arbeidsmarkt nodig heeft.
Recruitment Partner

Angelo Martina

Angelo is de 'ex-techneut' die op jonge leeftijd recruitment binnen techniek heeft opgepakt, of het monteurs zijn, elektriciens of loodgieters, Angelo weet ze te vinden en met goede voorwaarden aan u te binden.

Angelo is tevens via ons interimportaal in te zetten. Hij is vanaf 16 uur in te boeken en voor recruitment ondersteuning binnen de techniek staat hij voor u klaar!

 
Recruitment Partner

Charles Eboigbe

Charles is onze IT professional die met zijn persoonlijke aanpak .Net, Java en Font End Developers naar de juiste werkgevers of projecten begeleidt.

Charles is zeer bewust van de wereld om ons heen en hij kan met zijn team nagenoeg ieder IT recruitment vraagstuk begeleiden. Ongeacht de moeilijkheidsgraad van het vraagstuk luidt zijn motto altijd, 'Don't Forget To Smile Today'
Recruitment Partner

Odrik Fiedler

Odrik is een doorgewinterde recruitmentprofessional met een bewezen staat van dienst in het ontwerpen van creatieve strategieën en het leveren van een aanzienlijke impact op de werving.

Hij beschikt over een sterke domeinkennis en expertise op het gebied van executive search en talentwerving. Hij kan meerdere projecten tegelijkertijd te beheren en samen met mijn sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden kan hij uitzonderlijke resultaten bereiken.
Recruitment Partner

Patrick Binnendijk

Met Vacature Makelaar weet ik dat we een 360graden dienstverlening kunnen bieden en in relatief korte periodes positieve impact kunnen maken!

Patrick is enthousiast, sociaal en geïntrigeerd door mensen en hun beweegredenen. Met zijn ervaring in de IT kan hij de infra, systeem en netwerkbeheer gedreven vraagstukken een antwoord bieden. Patrick is net als Angelo ook voor korte projecten in te vliegen voor extra recruitmentsupport.

Heb je een vraag?
Wij staan voor je klaar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.